Services - Catch-art

Een team van Art Catchers tot uw dienst

We zijn er om je te begeleiden in je zoektocht naar het kunstwerk dat je huis zal verfraaien en personaliseren.

We hebben een netwerk van partnerkunstenaars en galerieën die originele, hoogwaardige, eenmalige werken (of zeer beperkte edities voor foto’s) aanbieden. Binnen een redelijk budget (tussen €1.000 en €9.999 max). Je kunt een eerste selectie van werken in onze collectie ontdekken om je te inspireren.

Als je meer werken of andere formaten van een van onze partnerkunstenaars wilt ontdekken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We kunnen natuurlijk ook eerst je wensen of je beschikbare budget bespreken.
Wij zullen u dan een selectie van kunstwerken uit onze collectie en/of van andere kunstenaars aanbieden.

Onze aanpak is bedoeld als ondersteuning voor kunstliefhebbers – niet-deskundigen – voor wie het soms intimiderend kan zijn om de deur van een galerie open te duwen.

Afspraken en de selectie van kunstwerken zijn helemaal GRATIS!

Alleen als je zoekopdracht heel specifiek of heel zeldzaam is, spreken we een vaste prijs af om verder te zoeken.

Hoe werkt het?

1. Maak een afspraak

Als we je bellen of een afspraak maken in onze galerie, proberen we samen je wensen te bepalen.

Hetzij op basis van heel concrete elementen zoals het type drager, de grootte of de ideale oriëntatie van het werk, hetzij op basis van je beschikbare budget. Dan kunnen we praten over de stijl van het kunstwerk dat je wilt. Je kunt ook je inspiraties met ons delen als leidraad voor ons onderzoek.

2. Een voorselectie ontvangen

Je ontvangt per e-mail bericht als we klaar zijn met een eerste selectie. Je hoeft alleen maar in te loggen op je privégedeelte op onze website om de voor jou geselecteerde werken te ontdekken, in overeenstemming met je briefing.

Als een van de werken u bevalt, kunt u uw keuze direct bevestigen. Als je nog steeds niet overtuigd bent, kunnen we je aanvraag verfijnen en ontvang je enkele dagen later een tweede selectie.
In elk stadium staat je Catch-Art expert klaar om je wensen te bespreken.
Als je het werk persoonlijk wilt zien voordat je een beslissing neemt, regelen we vervoer naar onze galerie en maken we een afspraak om het werk te laten zien.

3. Bevestig je keuze

Zodra je een kunstwerk hebt gekozen, bevestigen we de leverdatum en de prijsopgave in overleg met de kunstenaar.

Ons aanbod omvat ook andere opties als u dat wenst.

- Ondersteuning bij de uiteindelijke keuze voor een ander framework..

Veiligde levering door onze partner Embelco, specialisten in het vervoer van kunstwerken door heel Europa.

- Professioneel ophangen bij jou thuis door onze partner Embelco. Zij hebben de ladders en alle ophangsystemen, ongeacht het materiaal van de plek waar je je werk wilt ophangen.

- Interieuradvies. Van de keuze van de verlichting tot het heroverwegen van de hele indeling van de ruimte om je werk het beste tot zijn recht te laten komen. Marie en haar team bij Ma-interieur kunnen je helpen met je project.


De missie van is om je van A tot Z te ondersteunen: van het bepalen van je wensen tot het ophangen en presenteren van je werk op de mooiste manier.

Wil je een afspraak maken met een van onze experts?

Vul hieronder je gegevens in en kies de dag en het tijdstip waarop je wilt dat een van onze Art Catchers contact met je opneemt.

Mercredi 11 janvier 2023

Stuur
*Verplichte velden