Concept - Catch-art

Concept

Wat is Catch-Art precies?

Het idee om de toegang tot kunstenaars en hun originele werken te vergemakkelijken zat al een paar jaar in ons achterhoofd, maar covid heeft ons een beetje vertraagd bij het realiseren van dit project.

In onze vorige ervaringen (het organiseren van groepstentoonstellingen in Luik en Brussel en het runnen van een kunstgalerie om opkomende kunstenaars te promoten) kregen we vaak dezelfde vragen:
Werken jullie kunstenaars ook in andere formaten? Hebben ze andere werken op voorraad? Kunnen we hun ateliers bezoeken?
Maar ook opmerkingen als: ik heb geen tijd om galeries en tentoonstellingen te bezoeken, of ik weet er niet genoeg over, ik ben bang om belachelijk gemaakt te worden, ik durf niet met de kunstenaar te gaan praten, ik durf de deur van een kunstgalerie niet open te duwen – het is te intimiderend,… terwijl ik heel graag een favoriet kunstwerk in huis zou willen hebben. Voor mijn eigen plezier, maar ook om mijn gasten te verrassen door ze te laten zien wat ik mooi vind.

Daarom leek het ons een goed idee om een service op te zetten die gebaseerd is op verzoeken van klanten.
Zoals een conciërgedienst, maar dan voor het vinden van kunstwerken. Catch-Art Services is ons basisaanbod. Aarzel niet om een afspraak te maken.

En om je in staat te stellen de kunstenaars in een ontspannen en veel toegankelijkere omgeving te ontmoeten, organiseren we één keer per maand een Catch-Art Experience, gereserveerd voor een klein aantal potentiële kopers, in onze huisgalerie in Ukkel. Dit is een kans voor hen om met de kunstenaar te praten over zijn werk, zijn techniek en zijn wereld, en om een unieke selectie van zijn kunstwerken in avant-première te ontdekken.

Neem een kijkje in de agenda van de komende Catch-Art Experiences en schrijf je in!
We kijken ernaar uit je te ontmoeten.
Marie, JP en Yann